fbpx

Vilka är vi som hjälper dig med din spanska skatt?

Teamet på Spanienskatt.se består av ett nätverk av svenska och spanska ekonomer samt spanska jurister och arkitekter. Vi utvecklar vår teknik i Sverige och Spanien. Vår huvudsakliga verksamhet utgår från Málaga i södra Spanien. Våra kunder befinner sig i hela Spanien med huvuddelen på Costa del Sol, Costa Blanca och Balearerna.

Vi fokuserar på skatt men engagerar även jurister och arkitekter vid t.ex. frågeställningar som berör byggtillstånd eller fastighetsöverlåtelser. Vi bistår våra kunder även med arvsfrågor, testamenten och förmögenhetsplanering.

Samtliga engagerade har en magisterexamen och ofta över 10 års erfarenhet från sina professioner. Grundaren för bolaget är Vilho Heiskanen som har arbetat på spansk advokatbyrå med skatter och fastighetstransaktioner samt dessinnan haft ledande ställningar inom fondförvaltning i Sverige (bl.a. vice VD på fondbolag).

Vi är också medlemmar i organisationen Adecla, som är en organisation för spanska bokföringsbyråer som har expertis vid kniviga skatterättsliga frågeställningar.

Vi har tecknat samarbetsavtal med spanska skatteverket och följer ett ramverk för spanska redovisningsbyråer.

Undrar du något om oss eller dina spanska skatter, skicka då ett mail till [email protected] eller ring +46(0)76 344 30 63.

Vi samarbetar gärna med andra företag som har nöjda kunder. Om ni är intresserade av samarbete, är investerare, journalist eller söker information i annat syfte, ta gärna kontakt.